7 fordele ved en have med kunstgræs

Smuk sådan en frisk og grøn græsplæne i haven. Men hvor mange dage om året ser det egentlig ud, som du gerne vil have det skal se ud. Kun hvis du passer på dit græs næsten dagligt, forbliver det også smukt i en periode, forudsat at vejret forbliver pænt. Man ser dem dog oftere og oftere på en så smuk, stram græsplæne i haven, at man tænker: ville det være kunstgræs. Det siger nok nok, hvordan moderne kunstgræs ligner normalt græs. Er kunstgræs dyrt? Tag et kig på dette kunstgræsudtag og bliv overrasket. En række fordele ved kunstgræs er listet her.

1. Lav vedligeholdelse
Duften af ​​nyslået græs er kun behagelig, hvis du ikke selv skulle slå græs. Med kunstgræs behøver du ikke længere klippe, trimme kanter eller rive og bortskaffe græsafklip. En lejlighedsvis kost til at fjerne organisk materiale er nok. Du kan ofte endda selv lægge den.

2. Lang levetid
Der er forskellige typer kunstgræs til salg afhængigt af hvilken funktion det er givet. En bane brugt til hockey skal simpelthen tåle mere end en rent dekorativ græsplæne i din have. Levetiden for kunstgræs er mellem 10 og 25 år.

3. God vandafledning
Det kunstige græs tillader vandet at passere godt igennem og tørrer hurtigt efterfølgende. Det betyder, at børn og/eller kæledyr hurtigt kan lege i haven igen uden at blive dækket af mudder. Dette sparer meget vasketøj og forhindrer muddermærker i huset,

4. Kunstgræs er generelt UV-bestandigt og farveægte

Forhør dig gerne hos leverandøren om kunstgræssens egenskaber, alt efter hvor det skal placeres i haven. Tag også et kig på de forskellige grønne nuancer, der er tilgængelige. Andre farver er også mulige, hvis du kan lide en eventyrlig have.

5. Ingen høfeber
Græspollen er en vederstyggelighed for mange mennesker, fordi de kan forårsage høfeber. Har du nogen i familien eller det direkte miljø, der konstant er generet af dit græs? Alene af den grund ville du allerede vælge kunstgræs. En vidunderlig idé, hvis nogen med høfeber kan nyde din have.

6. Velegnet til børn og kæledyr
Det kunstige græs til haven er blødt og gnaver ikke. Dette gør den velegnet til børn og kæledyr at lege på. Meget små børn og især kæledyr ønsker nogle gange at undersøge noget ukendt med deres tunge. Kunstgræs er harmløst og indeholder ingen giftige komponenter. Forhør dig også om dette hos din leverandør.

7. Ideel til legeredskaber og lignende
Kunstgræsset lægges på et fast underlag, der kan dræne godt. Af denne grund forbliver kunstgræsset også tæt, og der opstår ingen huller efter nedbør. Legeredskaber og andre genstande er naturligvis mere stabile på en sådan overflade end på en almindelig græsplæne. Endnu en god grund til at overveje en kunstgræsbane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *